Ресми Мурад:Нашите членове имат думата за листата ни на предстоящият вот

Нашите членове имат думата за листата ни в Девети кърджалийски избирателен район на предстоящите предсрочни парламентарни избори.Като партия с демократични традиции ние ще чуем първо тяхното мнение.Това сподели за Кърджали бг вести областният лидер на ДПС Ресми Мурад след заседанието на Централния съвет. Той посочи,че започват срещи и събрания по местните съвети.

Най-важното решение  на Централния съвет бе приемането на  процедурни правила и критерии за предстоящите избори. Имаме един основен критерий, избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма ,подчерта Ресми Мурад.Той каза още,че гаранция за успеха е определянето на председателя на партията Мустафа Карадайъ за председател и на Предизборния щаб.

Ще припомним,че след приключването на заседанието на Централния съвет вчера Мустафа Карадайъ сподели:"Декларация няма да имаме на днешното заседание на централния съвет. Като централния ни съвет мина по следния дневен ред: Анализ на актуалната политическа информация по региони, защото сме в предизборна ситуация. Основният предмет на централния ни съвет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на кандидати и съответните решения, свързани с изборите".

Георги Кулов

 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зд
    Здравомислещ
    0 0
    17:20, 6 авг 2022
    Има ли кой да ти вярва, че членовете имат думата
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини