Motorola X30 Pro ще поддържа 125W бързо зареждане

Изображение 1 от 2

    Динамични събития предстоят в световния пазар на смартфони през следващите седмици. Още в първите дни на август е голямата премиера на Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip. Събитието Samsung Unpacked ще се проведе на 10 август, но още преди това ще бъдат представени още два впечатляващи смартфона. Motorola ще опитат да отклонят вниманието на потребителите със собствена премиера на 2 август. Тогава ще бъдат представени гъвкавия Motor Razr (2022), който се очаква с интернет и още един впечатляващ модел. 

    Моto X30 Pro ще е флагманът на компанията за втората половина на година и ще предложи впечатляващи характеристики. Това ще бъде първият смартфон с 200МР камера в индустрията, с която ще преоткрие представите ни за мобилната фотография. В задната част ще видим още един 50-мегапикселов сензор, както и 8МР телефото модул. 

    Генералният мениджър на мобилната дивизия на Lenovo публикува снимка на 125W зарядно преди няколко месеца. Сега потвърди с нова снимка, че Moto X30 Pro ще бъде първото им устройство с технологията. Очаква се освен ултрабързото 125W зареждане да видим и опция за 50W безжично захранване.

    Дисплеят на Moto X30 Pro ще е със 6.73” големина и ще поддържа 144Hz, което е подходящо за гейминг. Бързата скорост ще се гарантира от Snapdragon 8+ Gen 1 процесор, който е допълнен от 12GB LPPDR5 RAM и UFS 3.1 памет с капацитет от 256GB. Смартфонът ще работи с Android 12 и интерфейса MyUI 4.0.

    Източник: digital.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини