Стряскащо предупреждение: Откажи цигарите! Ще умреш и няма да видиш като издъхне Путин

За 136 дни война украинците оказват неочаквана за света съпротива срещу руския агресор, но във войната не губят чувството си за хумор. С хумор и закачки бореща се Украйна подгрява духа си и се надъхва за крайната победа. Пример за такъв допинг са надписите, които според потребителя „Джей в Киев“ са се появили върху кутиите с цигари, продавани в страната.

„Спирай цигарите, ще умреш и няма да видиш като издъхне Путин.“ – гласи надписът снимката, която е споделил Джей. За първи път надписът е качен в профила в Инстаграм на международния литературен фестивал „Одеса“.

За Украйна и света Путин е олицетворението на войната, започната от Русия и оттогава президентът на Русия за голяма част от населението на земята е символът на злото.

Коментарите под снимката са различни, но болшинството откриват в идеята креативност. „Това е най-доброто използване на тролинга в историята“ и „Най-накрая едно предупреждение за вредата от тютюнопушенето, което е вдъхновяващо и мотивиращо. Повод да искаш да си жив!“ – пишат потребители.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Го
    Голяма
    2 -7
    11:11, 11 юли 2022
    "Голяма" съпротива оказват окраинците фашисти. Цел... Виж коментара
    • Ба
      Бай Сандю
      3 0
      13:09, 11 юли 2022
      По-некъдърен правопис от този не съм срещал!!!
  • 2
    Ма
    Малазанеца
    4 -1
    19:46, 11 юли 2022
    От този момент ги спирам! Искам и аз да видя като пукне Путлер 😁
  • 3
    М
    М
    0 -2
    01:53, 14 юли 2022
    Много тъпа реклама !
Последни новини