34-годишна заплаши крумовградчанин с убийство, разследват я

Проверка за отправени закани за убийство е образувана в РУ-Крумовград. На 3 юли около 14,30 часа след възникнал спор 34-годишна заплашила със саморазправа 46-годишен пред свидетели. По първоначални данни неуредени битови въпроси бил поводът за конфликта. Група „Охранителна полиция“ работи по случая с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

За неизплатени издръжки е започната проверка в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 39-годишен мъж е бил осъден да издържа малолетните си деца с решение на Районния съд. До момента родителят не изпълнил задължението си в размер на 10 месечни вноски на стойност 4500 лв. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по случая.

Две нерегистрирани моторни превозни средства са били установени в специализирана операция на територията на полицейските управления в Кърджали и Момчилград. Служители на РУ-Кърджали проверили 59-годишен водач на „Фолксваген“ и при направена справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Същото нарушение констатирали полицейски служители в Момчилград при проверка на лек автомобил “Мерцедес“, с който се придвижвал 26-годишен водач.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини