ПП „Възраждане” с 10 въпроса към кмета на Кърджали, питат за разходването на парите от Синята зона

    Регионалната структура на ПП „Възраждане” изпрати питане от 10 въпроса до кмета на Община Кърджали д-р инж.Хасан Азис по актуални проблеми на града. Това съобщи за Кърджали бг вести лидерът на организацията в региона д-р Венко Вълчев. Той посочи,някои от акцентите в питането. Водеща тема е Синята зона. От  „Възраждане” питат къде отиват средствата събирани от платеното паркиране. Те се интересуват и ще има ли абонаменти , за гражданите ,които работят в обхвата на зоната.

      ПП „Възраждане”се интересува  на какъв етап е въпросът с приюта за бездомните кучета. Недоумяват защо в жегите не работят обществените чешми и открития плувен басейн. Един от въпросите е дали ще има подмяна на старите автобуси на градския транспорт,както и разписание на спирките. Важна тема за „Възраждане” е чистотата,включително и косенето в междублоковите пространства.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ак
      Аки
      1 0
      10:29, 6 юли 2022
      То е ясно парите се крадът,улиците са в разруха.Но ние плащаме за синя зона.Събудете се.
    • 2
      Бр
      Браво
      1 0
      11:23, 6 юли 2022
      Браво на д-р Вълчев! Милчо Багдасаров предаде интересите на кърджалийци на ДПС Пеевски, за негов личен интерес, за ПАРИ!
    • 3
      Ад
      Адолф
      1 0
      23:40, 6 юли 2022
      До кога това селенче от с. Мост ще упражнява този диктат и терор в Кърджали.
      До кога селяните от крайградските села ще определят кой ще бъде кмет на гр. Кърджали.
      Искаме промяна на закона за териториалното устройство и промяна на изборния кодекс.
      Далаверите на кмета нямат край и затова Доган го направи зам. председател на ДПС.
    • 4
      Бъ
      БЪЛГАРИН В СТРАНАТА СИ
      0 0
      08:08, 7 юли 2022
      Браво на този сайт за разлика от другия-24 родопи- филиала на дпс и хасан инж.доктор и още и още накичени титли но нищо друго няма. Това селянче се ояде окапа и оцапа от преяждане.освен в турция да ходи както и по турските дела из страната нищо друго не прави за град.резил.отделяне на общината.как ни настройва между етносите. Само в турция с този с онзисе е срещал .това независима страна ли е или продажна от тези мекерета и троенски коне.
      Отделяне отделяне.народе най после се събуди.докога с възродителни процеси ще баламосват простолюдието и техен гръб ще живуркат ще крадът и ми се правят на най големите либерали.демагози и нагли за разлика от народеца който го заплашват и манипулират. Има ли турски депутат без завлядани земи хотели ресторанти имоти пари далавери къщи за гости начело с помака карадаито
    • 5
      Си
      СИМПАТИЗАНТ НА БСП
      1 0
      08:10, 7 юли 2022
      За багдасаров повече не коментирайте.тома турско мекере.този нагъл кариерист до поси--ра--не ще манипулира училището като цяло с псевдопартийни облъчвания.няма насищане няма наяждане. Макар и малко но да е на власт.
      • Зд
        Здрасти
        1 0
        18:40, 7 юли 2022
        милчо багдасара класически лъжец/корен гето Лом/, интригант, манипулатор, 'майстор'машинации с ДПС. Предаде кърджалийци, продаде под масата нас на хасанчо инженера доктор'С него е Кючука
    • 6
      Хасан е ДПС партиен хайдутин, друго не прави освен да раздухва и плаши с възродителния процес. Друго незнае! Винаги идва Видов ден! С наши пари хайдутлук и крадене. До кога?

    Още новини

    Последни новини