Зара и Милен Цветков си тръгнаха от VIP Dance

Въпреки че след изпълнението на диско танца им, Галена похвали Зара и каза, че тя сякаш е родена в танцувално училище, отборът й с Милен събра най-малко от зрителските гласове. За да подкрепи отбора в студиото, бе майката на Зара. 

Малко над 1% от зрителските гласове спасиха отбора на Нед, Николета, Коста и Елена. На елиминациите техният отбор беше представен от четири дами, тъй като Найден и Коста бяха преобразени в женски дрехи. И докато Нед не за първи път се появява в женски образ, обяснението на Коста бе, че е изпълнил желанието на Нешка, която в предишно издание на предаването на шега каза, че ако той излезе като жена, техният отбор ще бъде номер едно. 

Райна се извини на журито за държанието си в понеделник, когато каза, че е прекалено демотивирана, за да се усмихва и седна на мястото си преди на чуе коментарите на журито. Поведението си тя обясни с факта, че сама е осъзнала колко лошо е танцувала и не е дочакала коментара, защото не е заслужавала такъв. От видеото, заснето в понеделник, зрителите видяха, че гласовитата певица дори се е разплакала зад кулисите. 

Данчо Йовчев изказа своята подкрепа за отбора си в телефонен разговор, който за съжаление се разпадна и без отговор остана въпросът къде е по-трудно във VIP Dance или на световното. В неделя най-добрият български гимнастик ще играе на финалите на световното първенство в Лондон, а всички участници му пожелаха да се завърне с медал.

В последните две минути, когато се решаваше съдбата на отборите, водещите попитаха журито кой според тях трябва да напусне танцувалната надпревара. Ивайло посочи Зара и Милен, а Орлин загърби дипломатичността си и каза, че това трябва да е отборът, който най-малко танцува, а именно Нед и Николета. Нешка Робева изненада всички като сподели, че преглеждайки записите, журито трябва да напусне шоуто. 

Предаването в неделя ще бъде открито с танц на Евгени Минчев и Яна Акимова. Тогава половината от отборите ще танцуват рокендрол, а останалите контемпорари.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини