Иззеха незаконно оръжие от частен дом в Кърджали

Незаконно притежавано оръжие било иззето от частен дом в Кърджали. При претърсване на жилището вчера полицейски служители открили две нерегистрирани пневматични пушки и 116 броя патрони, незаконно притежавани. Оръжието и боеприпасите са иззети и са на съхранение в РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Полицейски служители от РУ-Момчилград задържали вчера мъж с откраднати стоки от търговски обект в града. След подаден сигнал за липсващи артикули и започната проверка полицаи установили 45-годишен, съпричастен към деянието. В момента на задържането той носел откраднати стоки, а се оказало, че още няколко пъти през деня изнасял хранителни стоки, алкохол и козметика от магазина, без да плаща. Група „Криминална полиция“ продължава изясняването на случая.

Две проверки за неизплатени издръжки са започнати в РУ-Ардино с прокурорски постановления. 43-годишна натрупала дълг от около 15000 лв. към малолетното си дете, след като била осъдена да го издържа и не превела над 100 месечни вноски. Около 3500 лв. е дължимата сума от 38-годишен към двете му деца. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверките.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини