Община Ардино също се включва в дарителската фейсбуккампания „Да подкрепим Фатме“

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, стартира поредната дарителска кампания в помощ на нашата съгражданка Фатме Улви Мустафа в отговор на все по-набиращата популярност във фейсбук пространството благотворителна организация под надслов „Да покрепим Фатме“, която в рамките на няколко часа бе шесподелена от стотици души потребители на социалната мрежа.

Фатме е на 36 г. и от 2 години се бори с тежко онкологично заболяване – Екзоцервикс с метастази в черен дроб, но болестта прогресира, а здравословното й състояние е значителновлошено.

Семейството й намира възможност за лечение в чужбина, но необходимата сума в размер 25 000 евро е висока и непосилна за тях.

Желаещите да се включат в кампанията като дарят парични средства могат да го направят в сградата на Общинска администрация при АнтонияТопчиева (етаж 2, стая 9) или при СевинчАхмедова (етаж 3, стая 18).

Напомняме също така, че средства могат да бъдат превеждани и на следната дарителска сметка:

Банка: Postbank/Юробанк

IBAN: BG70BPBI79324061108501

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Фатме Улви Мустафа

„Сърдечно благодаря на всички, които ще отворят сърцата си и ще подкрепят Фатме, за да може тя да получи своя шанс да бъде отново пълноценен човек! Вярвам, че само с една искра може да се запали съпричастността и добротата, които притежава всеки човек! Бъдете здрави и благословени!“ – казва още в призива към съгражданите си кмета на общината.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини