Най-малките волейболисти на АРДА станаха първенци в зона Странджа

Момчетата на Елин Карабашев отиват в битка за финалите на републиканското първенство

Най-малките волейболисти на ВК АРДА КЪРДЖАЛИ (момчета до 13 години), водени от треньора Елин Карабашев, заслужено застанаха начело на класирането в зона Странджа и вдигнаха купата. Това стана на проведения през уикенда в спортна зала „Арпезос“ турнир по волейбол за тази възрастова група. След този свой голям успех, нашите момчета отиват на финалите на републиканското първенство, където ще мерят сили за шампионската купа.

В турнира участваха 6 отбора – Димитровград, Берое Стара Загора, Странджа Средец, Нефтохимик Бургас, Сливен и Арда. Волейболистите на Кърджали категорично спечелиха и петте си мача без да оставят съмнение за класата си. Купата им бе връчена от президента на ВК АРДА Милко Багдасаров.

Подгласници на нашите малки волейболисти останаха отборите на Сливен - на второ място и на и трето – Берое Стара Загора. Според регламента първите 3 отбора в таблицата се класират между първите 18 за финалите на републиканското първенство по волейбол, след което ще бъдат разпределени в три групи по шест отбора. Датите и градовете за предстоящите финални срещи ще бъдат оповестени допълнително. Очакванията на клубното ръководство и на феновете на АРДА са малките волейболисти да покажат същата сърцата игра и силно представяне и на финалите за шампионската купа.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини