"Продължаваме промяната" вече е официално учредена партия

"Продължаваме промяната" (ПП) официално беше учредена като партия. Съпредседатели ще са премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, съобщи Bulgaria on air.

Петков отрече промяната в статута на политическия проект да е подготовка за предсрочни избори и разказа за промените в последните 100 дни управление.

"Това от нас зависи, ние го правим, ние го променяме и изведнъж този целият шит, който ти се е случил в последната една смесица и си казваш, това си заслужаваше", заяви премиерът Кирил Петков.

Петков коментира и решението на съда за ареста на лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов. Премиерът коментира определението на съда, че арестът на експремиера Бойко Борисов е незаконен.

"Видях, че МВР трябва да плати 300 лева за това нещо. Ние ще го обжалваме, защото за нас арестът е законен", посочи Петков.

Петков допълни, че коалицията е стабилна и рокади не се предвиждат, включително и след клипа на министъра на културата Атанас Атанасов.

"Да, грешки се случват, опитаха се да го направят, че е употребявал алкохол. Това не е вярно. Факт е, че този човек е вкарал сърцето си за културата. Аз съм абсолютно "за" депутатите да се тестват за наркотици", изтъкна премиерът.

Петков заяви, че "Продължаваме промяната" ще има свои кандидати на предстоящите местни избори догодина.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Па
    Паржу
    0 -1
    08:34, 16 апр 2022
    Мене туй ко ма бърка
    • Бъ
      Бърка те
      3 -1
      18:30, 16 апр 2022
      Това са крадци, които спечелиха изборите и сега се регистрират за да им са законни кражбите!
Последни новини