Тошко Йорданов: Не е имало неприлични жестове на коалиционния съвет

Не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани... и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Това написа председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов след неделния коалиционен съвет и снимката, която премиерът Кирил Петков публикува във "Фейсбук".

След снимката в медиите и социалните мрежи последваха догадки и възмущение дали Йорданов е направил неприличен жест. 

От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - "Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?".

Айде, това да го дъвчат жълтурите е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в bTV сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да сменят слогана си от "всички гледни точки" на "всички жълто-кафяви гледни точки".

Та да отговоря на душевните им драми.

Но! Ако ви се привиждат ... знаете какво, то жал ми е за начина по който гледате на света. Толкова по темата!, написа Йорданов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    Бай Танас
    2 0
    08:40, 5 апр 2022
    За няколко служебни правителства и това на цар Киро -канадеца от тези на масата показахте много дебел пръст на избирателите си. Сега и по един пръст и за журналисти и медии които им създадоха образа на спасители и че са новата промяна в държавата.
    На следващите избори пръста ще е за тези на снимката .
  • 2
    13
    132
    0 0
    09:01, 5 апр 2022
    ами всички погледи са вперени натам и кръшно се усмихват ,от тук следва ,че жеста е умишлен и ако беше неволно ,щяха да си чешат ушите
Последни новини