20 пъстри детски картини ще красят Инфекциозно отделение

Малките художници от Общински детски комплекс, с подкрепата на Ротари клуб Кърджали, дариха днес 20 детски картини на Инфекциозно отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.  

В дарението са включени десет рисунки на Азизе, Станислав, Десислава, Ъшъл, Максим, Берк, Юдум, Ирем, Ерен и Бесте от Школата по изобразително изкуство с ръководител Севинч Еминова и десет рисунки на лауреати на Националния конкурс за детска рисунка „Вълшебният свят на Родопите“.

С тази инициатива децата и техните ръководители изказаха своята благодарност за неуморния труд на медиците от отделението, за тяхната съпричастност и отдаденост в грижите за болните и пожелаха колоритните детски творби да създават радост и настроение на екипа и на техните пациенти.

От имено на инфекциозно отделение д-р Росица Бурдева прие дарението,  сърдечно благодари за прекрасните картини и  пожела на децата да продължават да развиват своя талант. На събитието присъстваха г-н Мухарем – президент на Ротари клуб Кърджали и Златка Пеньова – директор на ОДК.

Това съобщиха от ръководството на ОДК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини