41-годишна блъсна с "Форд" 7-годишно дете в Кърджали

41-годишна с „Форд“ блъснала пресичащо дете на 7 г. вчера около 8 часа в Кърджали. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Тестът за алкохол на водачката е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Товарен автомобил „Рено“, управляван от 53-годишен, се блъснал в крайпътно дърво, след като водачът загубил контрол над моторното превозно средство. Няма пострадали. Произшествието станало вчера около 15 часа в района на село Комунига. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Около 12,20 часа вчера на бул.“България“ в областния град полицейски служители спрели за проверка „Мерцедес“ с 51-годишен водач. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 1,91 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

В сектор „Арести“  на 29 март е бил преведен 37-годишен, задържан за срок до 72 часа с прокурорско постановление. Мъжът е подсъдим по дело на Районния съд в Кърджали по чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс за неизпълнено задължение за издръжка.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини