Съучениците на абитуриента Е.Е.М.застават зад него, готови да свидетелстват в съда ,че не е убиец

Съучениците на абитуриента Е.Е.М застават категорично зад него и са готови да свидетелстват ,че не е убиец. Нещо повече младите хора са готови да съберат пари помежду си за да му помогнат.

Ще припомним,че преди два дни Е.Е.М .участва в катастрофа в района на Бентонита, в която загина 42- годишния Левен.

  Е.Е.М. е категоричен,че е невинен.Левен е изскочил пред колата в неосветен участък от пътя,който се определя от опитни шофьори като много опасен.Абитуриентът не е могъл да реагира.

  Съученици на момчето разказват, че Левен е имал халюцинации по здравословни причини. Той не за първи път е изскачал пред движещи се коли.Последният случай обаче бил фатален.

  Младежите са възмутени,че са се намерили близки на Левен,които искат да съдят Е.Е.М.  и да спечелят от трагичния инцидент.Те са готови да му помагат финансово, колкото е по силите им.Те определят съученика си като позитивен и добронамерен приятел.

Самия абитуриент е категоричен,че ще положи всички усилия да завърши успешно образованието си и ще се яви на  зрелостни изпити.Той не се отказва да кандидатства медицина.Момчето иска и да бъде заедно с приятелите си от класа на абитуриентския бал.

 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини