LG New Chocolate BL20: официален анонс

Доста скоро след като в Мрежата бяха публикувани официални спецификации на LG BL20, телефонът бе най-после официално анонсиран като втория New Chocolate телефон (първият беше флагманът BL40).

Отново бяха повторени вече известните технически характеристики на телефона - включително 2.4-инчовия QVGA дисплей, 5-мегапикселната камера с автофокус, сензорния навигационен панел под екрана и чувствителните на докосване странични управляващи бутони.

New Chocolate BL20 също така включва Widget Hotkeys (за бърз достъп до новини, прогноза на времето или статуси от социални мрежи) и Clear Memo Capture - функция, която “прихваща текст, ръчно писани бележки и рисунки с максимална рязкост, предлагайки допълнителен способ за записване на информация”. За жалост, както се и очакваше, не е предвидено оптично разпознаване на текста - той се съхранява само като графика.

LG BL20 ще се появи първо на британския пазар - през последното тримесечие на тази година, като ще се разпространява там от O2. Цената на LG New Chocolate BL20 не бе оповестена, но бе подчертано, че тя ще е “по-достъпна” от тази на LG BL40. Вероятно в останалите европейски страни телефонът ще бъде достъпен към края на годината.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини