Удариха млада жена на пешеходна пътека във "Възрожденци"

30-годишна жена била ударена на пешеходна пътека вчера  около 15,40 часа на бул.“Христо Ботев“ в областния град от лек автомобил „Тойота“, управляван от 62-годишен. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

707 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Джебел в периода от 6 януари до 31 януари с цел ограничаване на предпоставките за ПТП и контрол на водачите за спазване на скоростните режими, употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатираните нарушения са 222, съставени са 45 акта и 177 фиша по ЗДвП.

Нерегистриран автомобил е бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. Полицейски служители проверили „Фиат“, управляван от 82-годишен. При направена справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Започната е проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини