Юлия Чортленева е новият зам.-областен управител на Кърджали

Юлия Чортленева встъпи в длъжност заместник областен управител на Кърджали. Заповедта на министър председателя Кирил Петков е от 21 януари, но е пристигнала в Кърджали днес.

Днес, 25 януари 2022 година, областният управител Даниел Делчев приветства Чортленева с „Добре дошла“ и й подари букет с цветя и икона.След това я представи на колектива на администрацията.

Юлия Чортленева е член на политическа партия „Има такъв народ“. До момента работеше като учителка в Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене.

НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    1 0
    16:54, 25 яну 2022
    Честито! Дамата знае ли що е то държавно управление? Що е то зам. областен на Кж? Много сериозна отговорност! Не като класен ръководител и при това директор"ФАКТУРАТА". Обл. администрация не е учебно-опитно поле! С респект, авторитет и уважение бяха обл. у-ли Калин Примов и Ангел Коджаманов.От заместниците Хасан Азис и Назми Мюмюн! Дано да ги настигнат и надминат!
  • 2
    3,
    3,14
    1 -2
    17:35, 25 яну 2022
    Къде е зам. Б. Николов назначения от задкулисието? Чантаджията, заплатаджията, кариериста реваншист търси покровители, друг пост да му дадат. Цели главно В и К.Искаше председател БСП Кирково, БСП го удари. Отиде при прогресистите и от там шут. Сега търси ИТН, ДБ, ПП и фустата на Ален ДПС. Хамелеон! И Хитлер да дойде на власт, той ще бъде с него
  • 3
    Др
    Дрангово
    0 0
    19:17, 25 яну 2022
    В селото имаме много читави, ама Бисер е друг-високомерен без покритие, елементарен, навсякъде си навира носа. Чуваме, че е корумпиран, готованче
  • 4
    Об
    Общ. съветник
    1 0
    20:24, 25 яну 2022
    М. Багдасаров за Д. Делчев на сесия на Общинския съвет :Той не е БСП, казва още, че е лош характер
  • 5
    Ре
    РЕАЛИСТ
    1 0
    07:50, 26 яну 2022
    Чортелева- новата калинка без хабер за какъв пост е поставена. Муха без глава.л делчев е най сполучливия досега областен управител. Коджаманов и багдасаров най големите кариеристи .хасан азис нямам думи ояден накраден и т.н. Назмите е по честен от всички други
    • Ро
      РОКИ
      0 0
      16:50, 15 фев 2022
      Сега ще видите честност , справедливост,можене и морал !
  • 6
    Се
    Сергей агент 2
    1 0
    08:41, 26 яну 2022
    Тройката-единия въртеше бизнеса си в офиса, Бисера, много слаба ракия, излага държавния пост, некадърник, знае любов в раб. време, нагъл кариерист, свързан и с дървената мафия, третия, милиционера и така не разбра къде се намира, прост човек!
  • 7
    То
    Тошо Пчеларовец
    0 0
    09:26, 26 яну 2022
    В училище директор Ив. Стойков фактурата, който знае как да крадне държ и парт. пари, какво да научи женичката учителка
  • 8
    Гу
    ГУСТАТОР
    0 0
    15:04, 28 яну 2022
    Защо пишете да си хабите времето и нервите. Калинки и кухи глави, а в кърджали даже и две. Пародия. Ще се питат постоянно за какво са поставени.при кой кмет или бизнесмен с каква визия ще отидат освен...……..
    Голямо разочаровани от новоуправляващите. Съгласен съм - път на млади хора.но поне да се издигат иерархично а не парашутисти и то на позиции които се изса голяма компетентност визия а не циция.
Последни новини