Млад шофьор обърна товарен "Мерцедес" в Кирково

24-годишен водач на товарен „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда, след което колата се преобърнала на пътното платно. Произшествието станало на 21 януари около 15,30 часа в село Кирково. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Подкова почистил мястото на катастрофата.

Водач е управлявал моторно превозно средство след употреба на два вида наркотици, установили полицаи от РУ-Кирково. На 21 януари около 23 часа в село Чорбаджийско бил спрян лек автомобил „Пежо“, шофиран от 47-годишен. Направеният тест за наркотици дал положителен резултат за наличие на кокаин и амфетамин. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство.

Нерегистрирано моторно превозно средства било засечено в Джебел при специализирана операция на полицията. Около 7,40 часа вчера в града бил проверен лек автомобил „Сеат“ с 35-годишен водач. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация заради неизпълнено задължение на собственик да я регистрира в двумесечен срок от придобиването. Група „Охранителна полиция“ извършва проверка.   

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини