Джон Лоутън се снима в български филм?

Легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън съобщи в интервю за БТА, че неговият дебют в игралното кино ще бъде във филма "Love.net" - нов проект на продуцентската къща "Мирамар".

Певецът приел поканата на продуцентите Илиян Джевелеков и Матей Константинов, които нашумяха с филма "Дзифт", получил признанието на зрителите у нас и в чужбина. В бъдещата лентарок-музикантът ще изпълнява ролята на шотландец, който се запознал в Интернет с българско момиче.

Филмът е по действителен случай и разказва за това, как от една връзка във виртуалното пространство може да срещнеш истинска любов. В реалния живот двамата вече са семейство с две деца и живеят в Дубай, каза Лоутън.

Негова партньорка във филма е младата актриса Яна Кузова, естрадната певицата Йорданка Христова и актьорите Христо Шопов и Захари Бахаров също са сред изпълнителните на водещите роли, потвърдиха за БТА от "Мирамар".

Във Велико Търново Джон Лоутън участва заедно с рок-групата БТР в празничен концерт по повод на третата година от откриването на търговско-развлекателен комплекс.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини