Новият директор на "Национална полиция" е кадър на Черноочене

Венцислав Кирчев е новият директор на Главна дирекция „Национална полиция“. Негов заместник ще бъде друг кадър на кърджалийската Областна дирекция – Станимир Станев. Венцислав Кирчев до момента беше директор на полицията в Хасково. На тази позиция той бе назначен през юни 2021 година след заповед на министър Бойко Рашков,като дотогава беше началник на полицейския участък в Черноочене.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23 г. професионален стаж в МВР. От април 2019 г. оглавява участъка в Черноочене. Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив, посочват от министерството

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23 г. професионален стаж в МВР. Минал е през различни нива в системата, има награди за добрата си работа.  През 1998 г. започва кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ към хасковското управление.

Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ “П. Хилендарски“ – Пловдив. Роден е през 1976 г.

Хасковската полиция временно ще бъде ръководена от 52-годишния Недан Хаджиев, който е бил шеф на Охранителната полиция в Кърджали.

НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Де
    Демек
    4 0
    17:46, 8 яну 2022
    Всичките са чеда на ДПС!!
  • 2
    Те
    Тенчо Тенев
    4 0
    18:30, 8 яну 2022
    Дулев е най некадърното и корумпирано ченге като Началник на Димитровград. Бившият директор Цанков го окопа чрез ДПС в Кърджали. От този боклук даже и върбова свирка не става.
Последни новини