Дядо Мраз гостува на офиса на БСП в Кърджали

Изображение 1 от 2

    И тази  година Дядо Мраз посети офиса на БСП в Кърджали.Забавна програма, с много лакомства и разбира се торта от сладкарница „Неделя“ изненада малките  участници в  традиционното и за тази година новогодишно детско парти, което жените социалистки организират в своя офис. Всеки участник си изтегли и по един късмет  със символа на идващата година. Изключително вълнуваща бе появата на дядо Мраз, който раздаде подаръци на всички малчугани, които съответно го поздравиха  с много песнии  стихотворения.

    Дни преди Коледа жените социалистки посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с  физически и умствени увреждания, кв. Пазара,където зарадваха децата с поларени одеяла ,маски , лакомства и малинова торта „ Неделя“.

    Председателката на обединението на жените социалистки Теодора Каракостоваблагодари сърдечно за финансовата помощ и даренията на собствениците на фирма " Панагюрище 1962",сладкарница „ Неделя“, областния председател на БСП Милко Багдасаров и дамите от обединението с чието съдействие доставиха радост и предизвикаха усмивките на  малките граждани на нашия град!

    Теодора Каракостова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Да
      Дарин
      0 0
      11:17, 28 дек 2021
      С какви пари? А Черноочене Иван Стойков"Фактурата" източване на държавни и партийни пари?
    • 2
      Ив
      Ива
      0 0
      08:32, 29 дек 2021
      А къде е председателя на градската БСП Г. Кючюка?
    Последни новини