НАП и ОББ дариха електрокардиограф на болницата в Кърджали

Офисът на Националната агенция за приходите и „Обединена българска банка“ АД  в Кърджали дариха средства  за закупуването на електрокардиограф  за нуждите на най-голямото болнично заведение в областта МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“АД.   Съвместната инициатива за набиране на средствата стартира в двете институции в началото на декември, като идеята е   дарението да се случи в навечерието на Коледните празници. „Стартирахме тази  дарителска инициатива, за да подкрепим както медиците от нашата многопрофилна болница, но така и с подкрепа и грижа към всички жители от областта, които имат нужда от  лечение.  Благодаря на всички служители от офиса на приходната агенция тук и от банката, която е и наш партньор за проявената солидарност.  Вярваме, че всяка добрина оставя след себе си следа – това се опитваме да правим чрез такива каузи и действия в ползва на общността. Последните две години, които преминаха под знака на световна пандемия, ни показаха кои са важните неща в живота и ни накараха да ги ценим. Наистина няма по-голямо удовлетворение от това да помогнеш за спасяването на човешки живот “, каза директорът на офиса на приходната администрация в Кърджали г-жа Елван Гюркаш.

Г-жа Христина Тодорова, директор на „Обединена българска банка“ АД в  Кърджали  пожела,  на хората с бели престилки   здраве и късмет да ги съпътства занапред, за да помагат  на хората, които имат нужда от   помощ!

Проф.д-р Тодор Черкезов , благодари за направеното дарение и подчерта,   че      този апарат   ще  послужи за  диагностициране  ритъмни и проводни нарушения на сърцето, различни усложнения , който COVID-19  предизвиква в сърдечно –съдовата система .“  С  този   дарителски жест ,  за пореден  път  доказахте  своята съпричастност и човеколюбие “   се обърна към дарителите проф. Черкезов и  пожела на всички  наши съграждани и дарители много здраве   и светли празници!

Надя Зидарова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини