Нова сватба в британското кралско семейство

В двореца Хемптън корт, в югозападната част на Лондон, британското кралско семейство отпразнува поредната кралска сватба, предадоха световните агенции.

Младоженецът беше лорд Фредерик Уиндзор, 30-годишният син на принца на Кент Майкъл и на съпругата му, принцесата на Кент - Мария-Кристина. Фредерик е 31-ият в списъка за унаследяване на британската корона.

Той се ожени за дългогодишната си приятелка, 29-годишната актриса Софи Уинкълман. Младата дама си спечели известност с участието си в ролята на принцеса Елеонора в телевизионната драма "Палатът" и с ролята си в сериала "Голямата Сузи".

Принцът на Кент Майкъл e братовчед на кралица Елизабет Втора. Той е внук на крал Джордж Пети и на кралица Мери, припомнят агенциите, цитирани от БТА.

На сватбата на сина на принц Майкъл присъстваха редица членове на британското кралско семейство, сред които и самата кралица. Сред гостите бяха и британски звезди от шоубизнеса, сред които рокаджията Брайън Адамс.

Лорд Фредерик Уиндзор е завършил колежа Итън и сега работи като банкер и специалист по въпросите на бизнес инвестициите. Преди време лордът обаче беше по-известен с гуляйте си из британските нощни клубове.

Младоженците сега ще заминат за Лос Анджелис, където ще бъдат на меден месец. Там булката обаче ще започне и снимки в местна телевизионна продукция.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини