Заловиха на строеж в Кърджали издирван от полицията на Гърция

Криминалисти от ОД на МВР-Кърджали са установили мъж с издадена европейска заповед за арест. 37-годишният кърджалиец бил открит при проверка на строителен обект в областния град на 19 ноември около 14 часа. Задържан е бил за срок до 24 часа в полицейското управление. Инициатор на издирването е Гърция. С прокурорско постановление мъжът е бил преведен за срок до 72 часа в сектор „Арести“.

Досъдебно производство за кражба от жилище е образувано в РУ-Кърджали. На 19 ноември в полицейското управление бил подаден сигнал, че от апартамент в областния град липсват 450 евро, 1700 турски лири, 100 лв. и златна гривна. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай. Издирва се извършителят на престъплението.

 Сигнал за пожар в землището на село Пъдарци е бил подаден вчера около 14 часа. Вследствие на човешка небрежност била запалена горска постеля. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня. Няма нанесени щети.

Около 8 часа вчера в кв. „Възрожденци“ спасителен екип от пожарната служба в областния град оказал техническа помощ за пренасяне на болен човек до спешните медици.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини