Сблъсък между два "Мерцедеса" при Равен,двамата шофьори пострадаха

. Двама водачи пострадали при пътен инцидент. 54-годишен с лек автомобил „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и се блъснал в насрещно движещ се „Мерцедес“. Произшествието станало вчера по пътя между селата Равен и Нановица, около 15,30 часа. 54-годишният шофьор бил настанен за лечение в болницата в Кърджали, а водачът на другия автомобил бил прегледан и освободен за домашно лечение. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба в Момчилград почистил пътното платно от разлято гориво.

Проверка за неизплатени издръжки е образувана в РУ-Кърджали с постановление на прокуратурата. 25-годишен не издължил определени по съдебен ред месечни вноски на двете си малолетни деца. Дължимата сума към е момента е 2700 лв. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая с оглед на чл.183, ал.4 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Екип на пожарната служба в Кърджали помогнал за пренасяне на болен човек до спешните медици. Сигналът бил подаден вчера около 17 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини