По неофициални данни: ДПС с четири мандата, ГЕРБ вземат петия

По неофициални данни от партийните централи Движението за права и свободи получава четири мандата в Девети кърджалийски многомандатен район, а ГЕРБ взема петия.

На 90% е сигурно,че сме спечелили четири мандата.За Движението за права и свободи са гласували 45 204 избиратели.Това сподели за Кърджали бг вести областният лидер на ДПС Ресми Мурад.

Според изчисленията на централата на Движението втората политическа сила са ГЕРБ с 6 785 бюлетини.Това прави шансовете й за мандат съвсем реални.

Партията победителка във вота за Народно събрание-„Продължи промяната” в нашия избирателен район получава малко над 4 500 гласа.

По изчисления на партийни централи има преливане на гласове от „Има такъв народ” и „Изправи се .Ние идваме”към”Продължи промяната” в Девети кърджалийски многомандатен район.

 Яснота по мандатите се очаква към сряда или четвъртък,когато ще се произнесе ЦИК.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    БЪЛГАРИН
    1 0
    07:50, 15 ное 2021
    За поредн път се установи че дпс е турска етническа противоконституционна псевдопартия -оод. Сбирщина в ръководствата на далавераджии,корумпирани и хамелеони. Народа им следва да се увери че нямат никакво бъдеще с техите лидери. Съвсем малка част от тях-депутати кметове олбщински съветници се облажавата постоянно а народа от този етнос живее в мизерия.народе от този етнос поогледайте се и преценете -те имат хотели пари имоти заграбени от заеманите им постове а вие какво имате.нищо като останалите хорица от другите итноси. Това само ви отдалечава и озлобява преобладаващото в държавата население и само ни разделя а не обединява. От дпс нищо не зависи за вашето благоденстние а от управляващи. Вижте никой не ги иска да партньори защото са хамелеони и който се е хванал за тях са го предали. Може ли турция да организира този етнически вмот.ще има видов ден по отношение на тези корумпирани лица но ще се отрази и на вас относно отношението на останалите от обществото

Още новини

Последни новини