Netflix ще пусне филма за Нирмал Пурджа в края на ноември

Точно две години след забележителното си постижение с изкачването на 14-те осемхилядника само за 190 дни Нирмал Пурджа обяви, че филмът за проекта му ще бъде представен в "Нетфликс" на 29 ноември.

Филмът Nothing is impossible ("Нищо не е невъзможно") ще бъде достъпен за над 204 милиона потребители в 191 държави по света и ще бъде преведен на 31 езика, съобщи непалецът във "Фейсбук".

Бившият гурка (непалски воин) припомни, че на този ден преди две години е стъпил на Шиша Пангма (8013 м), с което е приключил успешно предизвикателството си.

"Усещането беше невероятно. Беше победа за всички - за всички, които мечтаят, за всички, които искат да отидат крачка напред", написа Нирмал Пурджа. И посочи, че е искал да вдъхнови хората и да ги накара да осъзнаят, че когато настроят съзнанието си с мисълта за нещо, което желаят, могат да го постигнат - без значение кои са и от къде са.

"Здравата работа, отдадеността, опитът и смирението ще ви отведат там", добави той.

"Истината е, че едва сега започвам. Има още толкова много за постигане", заяви Пурджа. Преди няколко месеца той беше част от първото успешно зимно изкачване на К2.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини