БМЧК в Черноочене се отчете

На 27.10.2021 г. доброволци от клуб „Щастливи с нас“ към СУ „Христо Смирненски“ – Черноочене проведоха своето отчетно – изборно събрание. Координаторът на клуба  Неврие Реджеб представи инициативите и кампаниите реализирани от доброволците през отчетния период. На проведеното събранието членовете на клуба единодушно приеха план за работа през 2022 година и обсъдиха предстоящите до края на годината инициативи.

На събранието като гости присъстваха специалистът по младежка дейност към Обл.С на БЧК Кърджали – Светломира Димитрова и г – н Исмет Исмаил – Председател на общинската ни организация в Черноочене. За добре свършената работа в изминалата трудна за всички ни отчетна година, от името на г – н Айдън Осман – кмет на Община Черноочене, председателят на общинската организация г-н Исмаил награди членовете на клуб „Щастливи с нас“. Пожела им здраве и мотивация за нови инициативи в полза на обществото, като изрази и готовността на Общината винаги да застава зад тях в начинанието им за един по – добър свят.

Събранието се проведе при стриктно спазване на наложените ограничителни мерки по време на извънредната епидемичната обстановка е страната.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини