Двама побойници отнесоха глоби за пиянско сбиване

По 120 лв. са наложените глоби на двама мъже на 19 г. и 38 г. за хулигански действия. Инцидентът станал на 21 октомври около 1 часа на ул.“Булаир“ в областния град. Първоначално възникнали пререкания между две компании, след което последвала и физическа саморазправа между двама от тях. Определените административни наказания са по Указа за борба с дребното хулиганство с решение на Районния съд в Кърджали.

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Момчилград с постановление на прокуратурата. 37-годишен баща не изплатил на двете си деца определените по съдебен ред месечни вноски, като натрупаната сума достигнала 2100 лв. Проверка по същия казус се извършва и в РУ-Кирково, след като 30-годишен не изплатил на малолетните си деца сума в размер на 1440 лв. Групите „Охранителна полиция“ в двете полицейски управления извършват проверките с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Бързо производство за управление на автомобил след употреба на алкохол е образувано в РУ-Кърджали. Резултатът от извършено химическо изследване на кръвна проба на 24-годишен е 1,93 промила.

 Отпадъци в контейнер за смет за горели вчера около 18,30 часа в областния град. Трима пожарникари от службата в Кърджали загасили пламъците, причинени от небрежна работа с огън. Няма нанесени щети

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини