Ардинчани са хора с големи сърца

Въпреки трудностите в живота, особено по време на пандемия, има все повече хора, които доказват, че доброто още съществува! Това го показаха хора с големи сърца от Ардино, които се обединиха и помогнаха за монтирането на нова ПВС дограма за къщата на спешно нуждаещата се Мюнeвер Ханджиева.

Идеята за благородната инициатива е на Гюнейт Кьоров (Теди), със съдействието на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и група приятели-бизнесмени - Ахмед Солак, Сунай Аркън, Аднан Юсеинов, Сали Садулов, Сезгин Онбашъ и Гюнал Чаушев.
„Много съм щастлив, че успяхме да помогнем на единчовек, изпаднал в нужда, да живее при по-добри условия.Така прозорците на Мюниш, която е на инвалидна количка, вече няма да са от найлон и картон“, заяви Гюнейт Кьоров (Теди). Той сподели, че случайно е минавал по ул. „Родопи“ и забелязал, че има къща, която е без остъклени прозорци. „Стана ми съвестно и жално и реших да потърся живеещия в тази къща. Оказа се, че се обитава от Мюниш. В последствие се роди идеята…“, каза още Гюнейт Кьоров (Теди).

Мюневер Ханджиева изрази безкрайна благодарност за благородния жест на дарителите и им пожела здраве.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини