Румен Радев се преклони пред паметника на Левски, прекоси града и разговаря с кърджалийци

Изображение 1 от 5

    Президентът Румен Радев заедно с областния управител Даниел Делчев поднесоха цветя пред монумента на Апостола в центъра на Кърджали. Държавният глава е на визита в столицата на Източните Родопи по покана на губернатора. Делчев посрещна президента пред входа на Областна администрация в късния следобед. Двамата разговаряха в продължение на половин час. След това дадоха изявление за журналисти.

     Държавният глава пресече центъра на Кърджали за да посети Регионалния исторически музей, където го чакаха членове на БСП. Срещаха го и го заговаряха много кърджалийци.Някои си правеха снимки за спомен. Сред тях бе и бившия областен управител Начо Ковачев.

    Това е трета визита на Румен Радев в Кърджали. Преди  пет години той посети региона в предизборна обиколка. В качеството си на държавен глава той гостува на СУ „П.Р.Славейков”.

    Утре президентът ще се срещне с работници на двете големи фирми „Теклас България” Кърджали и „Кяшиф”-Джебел.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Va
      Varior
      7 -2
      20:21, 29 сеп 2021
      Целта на посещението му е да получи подкрепа от малко останалите отцепници на Лютви Местан. В замяна продажният ни съд ще бъде благосклонен към Лютвито.
    • 2
      Wa
      Warrior
      5 -2
      21:22, 29 сеп 2021
      За разлика от доносникът-крадец, скрил се в Росенец, Местан е западно ориентиран политик.
      • Бр
        Бранко
        2 -1
        22:21, 29 сеп 2021
        Местан е проект на Ердоган, когато дпс то се заигра с Путин. Местан е подсъдим, но фирмите "Теклас и Кяшиф " са негови фирми с негови капитали и поставено ръководство. Точно там ще им се обясни на чист роден език за кого да гласуват за да им е спокойно бъдещето във фирмата!!!
    • 3
      Ра
      Радев гледа да ни го начука
      1 -2
      23:07, 29 сеп 2021
      Радев е проект на Иво Прокопиев.
    • 4
      Ро
      РОДОЛЮБЕЦ
      0 0
      07:46, 30 сеп 2021
      Как може такава наглост такава простотия .кмета да не го посрещне държавния грава.тази община турска ли е депесарска ли е или ердоганова.турски мекерета. Срам и прозор кмете.ти нали си ктмет на всичкти -българи турци ****** ц***** и т.н. Как не те е срам.позор и се махай.ояден тип
      • Лю
        любец
        0 0
        11:45, 30 сеп 2021
        Цялата област е турска, не знаеш ли ?

    Още новини

    Последни новини