Мъж на зряла възраст си открадна велосипед в Кърджали

Полицаи от РУ-Кърджали установили мъж, откраднал велосипед. Кражбата била извършена на 23 септември около 19,30 часа в района на автогарата в областния град. След подадена жалба от собственика е била образувано проверка и организирани издирвателни действия, при които полицейски служители стигнали до 55-годишен кърджалиец. Колелото било намерено в дома му и иззето. Сектор „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Проверка за кражба е образувана в РУ-Кърджали след подадена жалба. През месец юли мъжка чанта и сумата от 300 лв. били отнети от 68-годишен в Кърджали. Сектор „Криминална полиция“ работи по случая, предприети са издирвателни действия за установяване на извършителя.

Нерегистриран автомобил е бил засечен от полицейски служители в Момчилград. При извършена проверка вчера около 1 часа на лек автомобил „Опел“, управляван от 21-годишен, станало ясно, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Момчилград работи по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини