Кметът Хасан Азис обяви публично имотното си състояние пред КПКОНПИ

Кметът на Кърджали д-р инж.Хасан Азис обяви публично актуалното си имотно състояние пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. До сега той правеше това пред Сметната палата.

В имотната си декларация градоначалника сочи,че притежава ¼ идеална част от къща в Мост,която е придобита по наследство.Част от наследствен парцел също в Мост е другият недвижим имот на кмета.

В съсобственост със съпругата си Хасан Азис притежава леки автомобили Волво и ВАЗ 2101,заедно с ремарке.

 Кметът е декларирал 4 влога в евро на името на дъщеря си и съпругата.

Разплаща се с кредитни карти.

Заместниците на градоначалника инж.Катя Митовска и Тунджай Шукрю,са посочили ,че нямат промени в имотното си състояние от встъпването си в длъжност.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ра
    РАЗСЛЕДВАШ
    3 0
    11:17, 27 сеп 2021
    Хасанчо е като брашнен чувал. За да излеше праха трябва да се отупа и то яко и какво ще иизлезе-праха няма с дни да се издуха. Този е ояден до гушата но с поставени лица и в турция с недвижими имоти.в българпия също.това го знае целия град само той позабравя но има видов ден преди да избяга.
  • 2
    Чо
    ЧОВЕК ОТ ДПС
    2 0
    11:23, 27 сеп 2021
    Този човек е за кьовешки.от тукашните още известно време нищо не може да се очаква от тях защото за синджир марка навързани. Но има видов ден ама ще го търсим по дубай или анадола скрит-покрит
  • 3
    Ту
    Турчин
    2 -1
    14:40, 27 сеп 2021
    Хасан е ЛЪЖЕЦ! Българската институция КМЕТ на Кърджали превърна в свърталище на знайни и какви ли не политици от РТурция. Той се среща повече с тях отколкото с политици и негови колеги България! Превърна институцията КМЕТ в Капалъ чарши-алъш вериш, за НЕГО си! Подписи слага срещу пари или последен етаж от новопостроените блокове. Работи и за вуйчо си, алчния!
  • 4
    За
    Запознат
    4 0
    14:48, 27 сеп 2021
    Асане, колко жени имаш бре?
  • 5
    Ха
    Хасан азис
    2 0
    19:23, 27 сеп 2021
    Ей кметеее толкова си мазен хората като ги събираш из между блоковете и по кварталите те плюят а ти казваш ярепи шюкюр вали дъжд. Лъжлив ама до дъното на душата си дано тези пари и имоти дето ги крадеш и ги открадна с вуйчо си и брътовчетчето си Теоманчо . Дето ти ги вземаш срещу подпис а той ти ги продава. Да ви преседнат . И братята шишковци с милионите. Малкия говори постояно за някакви милионо милиярди на маса. Дано ви преседнат тези пари и данеможете да ги похарчите и изядете . Ако не на вас на децата ви да се върне. Боклуци
  • 6
    То
    Точен
    1 0
    10:31, 28 сеп 2021
    За да запуши устата на формалната опозиция даде под наем общ. имоти-на Дора Христова СДС на Рилите, на Георги Кючуков БСП, част от партийния клуб Червеното, общ. имот, подари му за частна търговия с сувенири. Затова този палячо Жоро на бегом от сесията отиде да проверява водомера на областния управител Чанев. Това е Хасанчо инженера, доктора!???
  • 7
    Зв
    Звезделина
    1 0
    11:01, 28 сеп 2021
    А Тунджай квотата къзълбаши, ченч бюрото автогарата, дето сече пари? Как да му се вярва?
  • 8
    Чу
    Чул
    0 0
    18:01, 28 сеп 2021
    Хасан ще отговаря и за доктор, за плагиатство

Още новини

Последни новини