И БСП в Кърджали почетоха Деня на Независимостта

На днешния ден преди 113 години в църквата "Св. 40 мъченици" в старопрестолния град Велико Търново е провъзгласена Независимостта на България. С поднасяне на венец и цветя за признателност пред Паметника на освободителите в градската градина, кърджалийските социалисти почетоха годишнината. На събитието присъстваха всички общински съветници, както и областния председател на партията Милко Багдасаров.„Прекланяме се пред великото дело на нашите забележителни народни дейци, един ярък пример за държавническо мислене, мъдрост, родолюбие, патриотизъм, дипломатичност в името на бъдещето на българския народ и родина. Нека всички  политици и управляващи черпят опит и от тази важна страница в нашата история, символ на единението, свободния дух, силата и волята в отстояване на българския интерес.“споделят социалистите.

Във вчерашния ден приключиха общинските конференции в областта. Във всички общини партийните членове застават твърдо зад номинацията на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.

Теодора Каракостова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ру
    Румен
    1 -1
    15:51, 22 сеп 2021
    А бе какво общо има това момиче от Джебел дъщерята на доносник Ясен Устренски с Кърджали?
  • 2
    По
    Познавач
    1 -1
    16:06, 22 сеп 2021
    Багдасаров осигурил пурата и уискито на момата и се стягат заедно плажуване на Бяла.... не разбрали 15.51
  • 3
    Жо
    Жорката
    1 -1
    21:08, 22 сеп 2021
    Кючуков с ръка по джоба/да не изтърве бай Ганьовските пари от "приватизацията' на част от партийния клуб/и незаконните от Перперикон. Що за отговорност пред святия Паметник?
  • 4
    Св
    Свидетел
    1 0
    03:42, 23 сеп 2021
    Този Кючуков беше хванат да кара кола пиян, като Джамбазки
Последни новини