Бабаит оскърбява беззащитна жена, друг пердаши с лопата опонент

За хулигански действия са били наложени административни наказания на двама мъже. 250 лв. е глобата на 49-годишен, който проявил вербална агресия и оскърбително отношение към 47-годишна жена в областния град. Задържане за срок от три денонощия е определената санкция на 23-годишен, който  при скандал нанесъл удар с лопата на 41-годишния си опонент. Административните наказания са наложени с решение на Районния съд в Кърджали.

Полицейски служители от РУ-Джебел установили мъж, счупил стъкло на жилище в града. Инцидентът станал около 3 часа на 6 септември. След подадения сигнал и организирани проверки бил издирен извършителят на деянието – 70-годишен от града, с когото потърпевшият имал усложнени отношения. Проверката по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Две проверки са започнати в РУ-Джебел за нарушаване на противоепидемични мерки. 56-годишен и 64-годишна не спазили предписания на здравните власти за 10-дневна задължителна карантина. Работата по случаите продължава с оглед на чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

26-годишен е задържан с наркотик. При проверка около 22 часа снощи в Кърджали полицейски служители открили у мъжа суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорисково наркотично вещество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини