Социалистите с признателност към акта на Съединението

По повод Деня на съединението рано сутринта представители  на Общинския съвет на БСП и групата общински съветници в Кърджали  се поклониха пред Паметника на Освободителите в Градската градина. Поради епидемиологичната обстановка и тази година бе отменено градското тържество. В знак на признателност към всички герои, дали живота си в борбата за Съединението, социалистите положиха венци и цветя на паметника.„Датата 6септември е знакова,съдбовна дата, която всички трябва да помним. Няма по-подходящ празник от  6септември, в който да си спомним колко е важно единението,обединението на нацията, на народа ни и най-вече на днешните политици в името на по-доброто бъдеще на страната ни. Оценяме позитивно позициите на БСП,която успя да запази здравомислещия и разумен тон на политическата сцена“споделят социалистите. Те поздравяват всички граждани с празникаи пожелават  здраве, благоденствие за сплотена и проспериращаБългария!

Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    ??
    ???
    0 0
    17:17, 6 сеп 2021
    Вие за единение, обединение на нацията??? Обременени, с предразсъдъци и предубеждения дамата и в дясно очилатия, жалко за 130 годишната идейна партия! Учете се на етническа толерантност и уважение към турците наши съграждани, социалисти, колкото са останали! Вижте в групите на другите партии един до друг как са застанали българи, турци, ******...! А вие?
  • 2
    Ак
    Активен гражданин
    0 0
    17:39, 6 сеп 2021
    А къде е великия българин Багдасаров, може би на далаверка около волейбола или на плажуване. А общинската съветничка от Джебел с кубинската пура в ръка? Градския председател Кючуков както в деня на изборите за пари от групите е на скалите Перперикон. Патриоти бе....!!!???
  • 3
    Пр
    Празник
    0 0
    20:34, 6 сеп 2021
    На снимката болонките на Милко
Последни новини