iPhone 13 ще поддържа Always-On Display функция

Собствениците на iPhone 13 ще могат да се възползват от предимствата на LTPO технологията. Тази иновация ще подобрява качеството на дисплея, но също така ще гарантира променлива честота за опресняване на кадрите. Смартфоните вероятно ще могат да работят в диaпазонa 1Hz-120Hz, което е особено подходящо при продължителни геймърски сесии.

iPhone 13 ще поддържа 120Hz, което ще гарантира, че съдържанието на екрана се опреснява два пъти в секундата. Новите смартфони също така ще имат по-малък Notch, но също така ще се възползват от подобренията в новия Apple A15 процесор. Устройствата от серията ще са оборудвани с 5G модеми от второ поколение и ще гарантират и по-дълъг живот на батерията.

Аpple вечe информираха доставчиците на компоненти, че планират да продадат 90 млн. бройки на iPhone 13 през годината. Това представлява осезаем ръст от 75-те милиона доставки при дистрибуцията на iPhone 12 през 2020г.

При всички положения компанията очаква новата серия да бъде изключително успешна в световен мащаб.

Представителите на iPhone 13 серията ще предложат още една полезна функционалност, а именно Always-On Display. Голямото предимство е, че с този режим се показва важна и полезна информация на екрана без необходимостта от активиране на самия дисплей. Така например може да видите колко е часа, нотификация за обаждане и съобщения без дори да отключвате екрана, което допринася за по-дълъг живот на батерията. 

Производителите на смартфони с Android от дълго време предлагат Always-On Display функционалност на своите потребители. Аpple от години се очаква да осигурят интеграция за iOS, като мнозина се надяваха това да се случи още с премиерата на iPhone X. Изглежда, че през есента най-накрая ще видим iPhone, който може да използва Always-On Display, съобщава 9to5google. 

Дисплеите определено ще претърпят сериозен ъпгрейд с премиерата на тазгодишното поколение смартфони на Apple. Mного скоро стартира производството на mini-LED базираните лаптопи от MacBook Pro серията, която ще бъде представена между септември или ноември.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини