Вандализмът продължава с пълна сила, след детските площадки посегнаха и на новите тротоари

Изображение 1 от 3

    Банското село Давидково тази сутрин се събуди с изпочупена детска площадка. Не са пожалени нито люлките, нито пързалките.

    "Благодаря" на буйните посетители в детския парк! Да речем, че стъпалата не са издържали, ама предпазната ограда що удари и ритници е претърпяла за да изхвърчи! Малките дечица са лишени от съоръжението от своите големи каки и батковци, които нямат милост на нищо!", написа в социалните мрежи кметът на селото Севда Чолакова.  

    В рудоземското село Чепинци пък посегнаха на току-що изградените тротоари. Директно върху тях собствениците на една от къщите са изляли бетон, премахнали са парапет и са унищожили свършеното от фирмата изпълнител до момента. От общината е изпратен екип на място да констатират реалното положение. Спрямо лицата извършили това посегателство върху общинската собственост ще бъде приложена цялата строгост на закона, заканиха се от общинската управа. От там напомнят,че уличните платна, тротоарите, паркингите, площадите, парковете и др. са общинска собственост и строителни дейности върху тези терени могат да се осъществяват само от общината.
     
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини