Акценти по FILMBOX през юни

Зелена улица
драма, комадия
САЩ, ИРЛАНДИЯ, 2005
сряда, 02.06 / 23:20

Действието се развива в Ирландия в края на 70- те, а филмът разказва историята на 16-годишния американец Джеймс Пауърс, който е съкрушен от смъртта на майка си и е принуден да живее с трите си ирландски лели. Тъжен от случилото се и поставен в нова семейна среда, той мечтае за начин да се върне обратно в Америка. Един уикенд в Лондон Джеймс открива света на порнографията и в отчаянието си да намери пари, с които да се прибере вкъщи, решава да започне да продава такова съдържание. Следва бурен успех.

Нюйоркска серенада
комедия, драма
САЩ, 2007
неделя, 13.06 / 22:00

Двама приятели от детство се опитват да подредят живота си. Рей е барабанист в рок група, а Оуен е начинаещ режисьор, но и двамата прекарват времето си в нископлатена работа и пиене. Когато Лин, годеницата на Оуен, го напуска, той изпада в безизходица и моли Рей да го придружи на филмов фестивал в Канзас. Двамата приятели пристигат и Оуен започва да прави опити да закрепи връзката си, докато Рей решава да се представи за известния Уоли Шон, за да се настани в луксозния апартамент на хотела Four Seasons.

Спасяването на Грейс Б. Джоунс
драма, трилър
САЩ, 2009
неделя, 27.06 / 22:00

В мисурско градче през 50-те години, животът на едно семейство потъва в хаос, след като сестрата на съпруга е изписана от местна лудница и идва да живее при тях. Във филма участват носителката на „Оскар“ Тейтъм О’Нийл в ролята на Грейс, както и Майкъл Бийн и Пенелъпи Ан Милър

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини