AnadoluJet стартира полети от София до Анталия от утре

AnadoluJet стартира полети от София до Анталия от утре. Дъщерната авиокомпания на Turkish Airlines ще оперира директни полети от българската столица до турския курорт два пъти седмично

AnadoluJet, нискотарифното дружество на авиокомпанията Turkish Airlines, продължава да разширява полетната си мрежа. Считано от утре, 22 май, превозвачът ще оперира директни полети от София до най-големия международен турски курорт Анталия два пъти седмично - всяка сряда и събота, увеличавайки броя на международните дестинации в мрежата си до 47. Със старта на новия директен маршрут пътниците на AnadoluJet ще имат възможността да пътуват до красивия средиземноморски регион и да преоткрият магията на невероятните морски ризорти.

Анталия е една от най-популярните дестинации в Турция и привлича множество туристи със своите буйни гори, лазурни плажове и културно наследство. Новият маршрут до красивия курорт стартира от 22 май 2021 г. (събота) и ще се изпълнява всяка сряда и събота.

Директните полети от българската столица до турския курорт са част от мисията на превозвача да предоставя на пътуващите отлично преживяване и комфорт на борда.

В сегашната динамична ситуацията пътуващите с AnadoluJet имат право и да заменят билетите си, закупени преди 31 март 2022 г., без допълнителни такси.

Седмичният график на полетите София-Анталия-София:

TK7956 сряда, събота  Анталия - София    излита 11:00   каца 12:50

TK7957 сряда, събота  София -  Анталия   излита 13:45   каца 15:25

AnadoluJet следва високи стандарти за хигиена и е предприела редица мерки, за да осигури сигурното и безопасно пътуване на своите пътници и екипаж. Повече информация за тях, както и за политиката на авиокомпанията за отмяна, промяна и връщане на билети можете да откриете на сайта на AnadоluJet.

За AnadoluJet: Авиокомпанията AnadoluJet е основана през 2008 г., за да отговори на нуждите за достъпен и комфортен въздушен транспорт от Анатолия до различни точки на света. AnadoluJet е дъщерно дружество на авиокомпанията Turkish Airlines и предлага достъпни и икономични услуги за своите пътници. Днес превозвачът оперира полети до над 43 летища и с флотилия от 36 самолета. AnadoluJet започва да изпълнява международни полети на 11 юни 2020 г. и днес лети до редица точки в Турция и чужбина. Работейки с професионалните екипи на Turkish Airlines, AnadoluJet ще обслужва широка полетна мрежа с новите си дестинации. Осигурявайки удобно и достъпно изживяване на борда, авиокомпанията предлага безплатен кетъринг, услуги за багаж и зони за наем на кола. AnadoluJet приема за своя основна мисия предоставянето на висококачествено обслужване и преживяване на борда.

Повече информация относно AnadoluJet може да намерите на официалния уебсайт на компанията https://www.anadolujet.com/tr

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини