Тримата братя с 15 деца

Шансът да помним една от така наречените one hit wonder банди не е особено голям, но песента им беше толкова натрапчива, че повече от 20 години по-късно припевът още изниква в съзнанието ни. Братята Хенсън от Hanson обаче имат и по-голямо постижение от "MmmBop".

Зак, Айзък и Тейлър може и да продължават с музикалната си кариера в САЩ, но по-любопитен се оказва семейният им живот. Защото тримата братя имат общо 15 деца.

В скорошно интервю за US Magazine те споделят, че май са доволни от бройката и нямат намерение да "работят" за повече наследници.

40-годишният Айзък и съпругата му имат три деца - на 14, 12 и седем години. 35-годишният Зак и половинката му Катрин пък имат пет - на 12, 10, седем и четири години, както и бебе на два месеца.

Истинският рекордьор е средният брат и певецът на групата. 38-годишният Тайлър и съпругата му имат седем деца, като най-големият им син е на 18 години. Останалите са на 16, 14, 12, осем и две години, както и дъщеричка на пет месеца.

Братята признават, че се опитват да направят всичко, за да откажат децата от това да последват музикалната кариера на бащите си. "Обаче имаме няколко запалени китаристи, както и кибордисти, така че не се знае", признава Айзък.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини