Лейди Гага в Страната на чудесата с Дом Периньон

Песента "Alice"е от шестия студиен албум на Лейди Гага - Chromatica.

След излизането на траклиста на Chromatica много от музикантите, които се колаборират с Лейди Гага в този албума, публикуваха в коя от песните са участвали. Един от тях е Йоханес Клар, който съобщи, че е съавтор на три от песните - "Alice", "Free Woman" и "Sine from Above". 

Когато заглавието на тази песен беше публикувано за първи път, феновете смятаха, че всъщност става дума за кучето Алис, което почина през 2013 г. и е било част от детството на Лейди Гага. Да, феновете са жадни за още Гага, и когато нещо има липсва, майсторски запълват празнината с догадки. Тази категорично се оказа погрешна, защото в песента става дума за Алиса от Страната на чудесата. За да бъде ясно, Лейди Гага пее, че не е Алиса, но продължава да търси Страната на чудесата. Това ѝ дава възможност да покаже нова доза фантастични тоалети във видеото.

Разбира се в тази Страна на чудесата има Дом Периньон и това е предвидимо, след като Лейди Гага стана лице култовото шампанско.

В началото на април Лейди Гага съобщи, че пуска лимитирани бутилки шампанско в поредното си сътрудничество с мега марката "Дом Периньон”: „Толкова съм развълнувана да съобщя, че ще си сътруднича с производителите на шампанско „Дом Периньон” или „La Maison Dom Pérignon”, както се казва на френски. Тяхната традиция е вековна, но те разширяват собствените си граници и намират начини да се преоткрият напълно. И аз съм развълнувана, че ще можем да отпразнуваме това заедно".

Ето го и самия клип, който излиза близо година след дебюта на песента и почти веднага след обявяването на сътрудничеството с "Дом Периньон”: 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини