Кърджалиец с "Мерцедес" кара на зиг- заг до комплекс "Орфей", за радост няма пострадали

На 16.04.2021г. около 19.50ч. в гр. Кърджали на ул. "Булаир" до комплекс "Орфей" 49-годишният водач от гр. Кърджали, управлявайки лек автомобил Мерцедес навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска последователно в ляво и дясно в метални ограждения за пешеходци на тротоара, при което настъпва ПТП с материални щети. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство Дрегер, което е отчело нулев резултат.

На 18.04.2021г. около 03:00 часа на път І 85 км в посока от гр.Кърджали, към с.Калинка, 41-годишния водач от с.Черньовци, управлява личният си лек автомобил марка Ауди, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия на десен завой губи контрол над автомобила и се блъска в дясно по посоката си на движение в мантинелата. Настъпва ПТП с материални щети и пострадал водач. Същият е прегледан в ЦСМП-Кърджали, след което е освободен. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство Дрегер, отчел нулев резултат.

На 16.04.2021г. около 14.00ч. на гл. път І 85 след с. Черноочене, посока гр. Кърджали, 24-годишен водач от с. Боян Ботево, обл. Хасково, управлявайки мотоциклет Ямаха с несъобразена скорост с пътните условия, губи контрол над мотоциклета, излиза в дясно извън пътното платно и се блъска в крайпътен скат. При настъпилото ПТП е пострадал водачът на мотоциклета, който е откаран в СПО на МБАЛ Кърджали и след преглед е настанен за лечение. Същият е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство Дрегер, което е отчелонулев резултат.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини