Doja Cat и SZA с ново горещо извънземно видео

Не се случва често да видим комбинация на "Одисея" на Омир и "Анатомията на Грей" в музикален видеоклип, но именно това се случва в видеото на "Kiss Me More“, новия сингъл на Doja Cat и SZA. То вече е в целия интернет и е горещ тренд.

Песента носи настроение, което напомня както на дискотеката, така и на нейния хит "Say So", със секси текстове, но видеото е с много по-завладяващ сюжет.

В клипа, режисиран от Уорън Фу, екзотичен астронавт катастрофира на фантастична планета, където живеят гигантските секси същества Doja Cat и SZA.

Красивият астронавт, ако се питате, е актьорът от "Анатомията на Грей" Алекс Ланди. Той потегля с каяк по река, и в този момент се появяват препратките към "Одисеята". Мъжът е омагьосан от песните на сирените, в случая - Doja Cat и SZA. 

От гледна точка на астронавта историята не е с хепиенд. Той завършва в голям контейнер, подобен на епруветка, скафандърът му е на земята, а радиото му го предупреждава да не се свързва с жителите на планетата. Твърде късно: Оказва се, че той е герой във видеоигра, която играят Doja Cat и SZA, коментирайки весело: "Как се казва тази планета? E-A-R-T-H?" Но докато стигнем до този момент, има много други горещи сцени. Да, не им е лесно на астронавтите...

Видеото се препоръчва да се слуша със слушалки, за да получите извънземното усещане от симулирана 360 аудио реалност.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини