22 °C

Все още не са ясни мотивите на Стефан С.,който уби майка си, повтаря се драмата с Джунейт от 2011 г.

Все още не са известни мотивите на студента Стефан С.,,който вчера уби майка си Даниела Дамянова с нож.Разследващите тепърва ще изясняват,какво е отключила агресията на кърджалиецът срещу любимата му майка.

Ще припомним,че това е второто посегателство на син над родната му майка през последните години в Кърджали,след като през 2011 г.седемнадесетгодишният Джунейт уби своята по особено мъчителен начин.В изповед пред медиите Джунейт сподели,че е бил пренебрегван в семейството заради седемгодишното си братче.Затова ги убил и двамата,но не помнел нищо от нощта на престъплението.

 22-годишният студент Стефан С. прободе собствената си майка с кухненски нож в дома им на улица „Средец“ в Кърджали. Жертвата е била наръгана няколко пъти. Излиза на етажната площадка в търсене на помощ.

 Ужасяващите викове на 52-годишната жена от жилището й на шестия етаж се разнасят из целия вход на блока. Комшия  подал сигнал до 112 около 7.30 часа. На място пристигнали екипи на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали и полицията. Жертвата била откарана в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”, но медиците не успели да я спасят.

  Стефан С. е задържан за 72 часа, като след изтичането на срока се очаква Окръжна прокуратура да поиска постоянно задържане под стража.

52-годишната Даниела Дамянова била дългогодишна учителка. Тя преподавала по български език и литература в професионална гимназия в областния град. Няколко пъти дори е била награждавана за 24 май. Дълги години е преподавала и в Джебел.

Синът  следва в Пловдив.  В момента на престъплението занятията се водели онлайн.Младият мъж се обучавал у дома.

Съседите са потресени.  Казват, че семейството било сплотено и за пример. Младежът не е уличаван за притежаване на дрога. Наркозависимостта е една от причините за домашно насилие в Кърджали на млади хора спрямо родителите им.

Съпругът на Даниела Дамянова е бивш служител в транспортна полиция.Убийството го заварва във Великобритания, тъй като работи като международен шофьор.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 12.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
12 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
12 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
12 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
12 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
12 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
12 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
12 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
12 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
12 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
12 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
12 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
12 май 2021
Последни новини