Хасан Азис се отказва от парламента, остава кмет

Изображение 1 от 2

  "Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали", обяви Хасан Азис във фейсбук профила си.

  Азис бе подреден втори в кандидатската листа на ДПС и със сигурност щеше да влезе в 45-ото Народно събрание.

  Хасан Азис мотивира решението си с множество започнати проекти в Кърджали и поетите ангажименти към гражданите.

  "Считам, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поех лично политическата и морална отговорност за резултата от вота", написа още Хасан Азис.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   На
   наблюдател
   6 -1
   14:25, 6 апр 2021
   фалшив човек.
   • Та
    Така е
    5 -1
    14:41, 6 апр 2021
    Така е! Каза на лакеите си да превикват "Български граждани" от Турция специално за изборите че гласове трябват и даже ги почерпиха с по една четеридесетолевка да не се връщат празнички горките :)
  • 2
   От
   ОТВРАТЕН
   1 0
   07:42, 7 апр 2021
   Каква е тази наглост и простотия да се кандидатираш с цел да се откажеш.кого баламосваш дъглогодишен шарлатанин на синекурната ясла.няма ли този живот да поработиш малко и нещо. Специално за дпс и дърво да сложиш пак стадото ще изпълни командата без да разсъждава и мисли. Мислиш ли хасане че лично ти носиш дори и един глас като персона.гласа го носи течението командата от сараите и феодалите по места.
   Дпс вече е почти аут от далаверата. Да изхвърлят от работа назначените в средния ешалон и други много и много калинки.строг контрол на турските кметове за далаверите и псевдопартията им - оод- ще се саморазпусне.
   • +1
    +1
    1 0
    09:51, 7 апр 2021
    Абсолютно и много точно изказване!

  Още новини

  Последни новини