49-годишен скача на полицаи в Кърджали , отнася глоба от 250 лева

250 лв. глоба е наложеното административно наказание на 49-годишен за хулигански действия. Водачът на лек автомобил спрял на забранено място в областния град и при проверка, предприета от полицейски служители, проявил словесна агресия към тях. Инцидентът станал вчера около 10 часа, след което мъжът бил задържан за срок до 24 часа. Наложената санкция е по Указа за борба с дребното хулиганство.

 31-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ бил проверен на 28 март около 17 часа в хода на специализирана операция на РУ-Кирково. Тестът за алкохол отчел 0,75 промила. При направена справка се оказало, че водачът вече е с влязла в сила присъда за управление след употреба на алкохол. Започната е проверка по чл.343б, ал.2 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

 45-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед в село Нановица. Полицаи от РУ-Момчилград установили това в хода на специализирана операция. При проверка вчера около 11,30 часа станало ясно, че моторното превозно средство не е регистрирано и е без поставени регистрационни табели. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

39-годишен водач на товарен „Мерцедес“ бил проверен снощи около 20 часа в село Чайка от полицаи от РУ-Момчилград. Тестът за алкохол отчел 1,58 промила. Мъжът е бил задържан в РУ-Момчилград за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство.

 57-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда. Произшествието станало вчера около 17,30 часа в село Горна кула. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини