Готвят се още три сериала от света на Game of Thrones

Две години след края на Game of Thrones няма изгледи много скоро да видим отново сериал от света на Джордж Р.Р. Мартин, защото все още снимките на предисторията House of the Dragon не са започнали.

Но HBO не са се отказали от идеята да разширяват този магичен и изпълнен с насилие свят. От Deadline разбираме, че се готвят още цели три сериала, действието в които също ще се развива преди това в Game of Thrones.

9 Voyages е работното заглавие на първия, като той ще проследи какво се случва със сър Корлис Веларион, познат като Морската змия и глава на дома Веларион. Интересното е, че този персонаж ще присъства и в House of the Dragon, но повече не се знае на този етап.

10 000 Ships пък ще се съсредоточи върху принцесата войн Нимерия - прародител на дома Мартел и основоположник на кралство Дорн. Действията в сериала ще се развиват около 1000 години преди вече познатите ни.

По този начин именно 10 000 Ships ще ни върне най-назад в историята, защото няма друг обявен сериал, чието действие да се развива толкова рано. Дори действията в House of the Dragon са 300 години преди познатите ни.

Е, имаше сериал, който трябваше да ни върне дори повече от 1000 години, но след заснемането на пилотен епизод от HBO решиха да се откажат от идеята.

За третият сериал се знае, че идеята е действието да се развива в Кралския чертог из тесните улички, където са родени герои като сър Давос и Джендри например.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини