Борисов забрани бъдеще време в МВР. Преглед на националния печат

Новинар":Бойко се кани да лови мъжки и женски вещици

"Ще ловим вещици и ще ги даваме на правосъдието, за да възтържествува правдата, г-н Станишев", това заяви министър-председателят Бойко Борисов по повод вчерашните обвинения на бившия премиер, че започва лов на вещици във всички институции.

Според Борисов Станишев сам е определил своите министри като "вещици, които крадат и правят заменки с гори и сключват сделки за златни ксерокси" (премиерът имаше предвид скандалната сделка на МВР с принтери по 1400 лева за единия).

Новинар": Шефът на АЕЦ "Козлодуй" в оставка заради съмнения за нередности

 Шефът на АЕЦ „Козлодуй" Иван Генов обяви, че ще подаде оставка заради обвиненията на енергийния министър Трайчо Трайков, че централата е сключвала неизгодни договори за продажба на ток. След заседание на икономическата комисия Трайков заяви, че дружеството е продавало ток на свободния пазар, чиито цени не се определят от държавния регулатор, а се калкулират според търсенето и предлагането, като това е ощетило държавата.

 „24 Часа": "Ще" забранено в МВР, Бойко бесен на обещания

 Бойко Борисов е забранил на вътрешния министър Цветан Цветанов високопоставени представители на МВР да използват в изявленията си бъдеще време.

Премиерът призна, че е бесен на изявлението на новия генерален комисар на МВР Калин Георгиев. В интервю за "24 часа" той обеща, че ще вземат колите на наркодилърите.

Борисов поръчал на Цветанов подчинените му да не използват "ще" и да съобщават само свършени неща.

 „Стандарт": Армани за 28 ст.

 Искате ли костюм на "Армани" за 28 стотинки? Има, но само в документите за внос на дрехи от Турция. Комплект маркови блуза и панталон, които се продават на тузарския булевард "Витоша" и в моловете на цени между 300 и 500 лева, се обмитяват върху 28 стотинки. Това разкри данъчен № 1 Красимир Стефанов по БНР. Далаверата носи на търговците огромни печалби, върху които не се плащат данъци. Продавачи в бутиците често "забравят" да таксуват стоките и така допълнително ощетяват хазната.

 „Труд":  Данка била два пъти отвлечена в Сомалия

 Данка била два пъти отвлечена в Сомалия Данка Панчова (вляво) размени първите си думи на родна земя с външната министърка Румяна Желева. Тя й предложи едноседмична почивка на море в базата на МВнР. Снимка Цветан Томчев

Със смутена усмивка на лице и сияещи очи Данка Панчова (37 г.), прекарала 9 месеца в сомалийски плен, се прибра вчера в България.

Тя не отрони и дума за времето в плен, нито за операцията по освобождаването, завършила успешно на 11 август т. г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини