Търновка намушка в корема кърджалиец, задържаха я

В РУ Кърджали за срок до 24 часа е задържана жителка на област Велико Търново, която на 15.03.2021 г. пробола с нож в областта на коремната кухина, жител на гр.Кърджали. Пострадалият е настанен в болнично заведение без опасност за живота.

На 15.03.2021 г. при проведени от служители на РУ Ардино мероприятия, в лек автомобил СА установени и иззети 970 тениски от различни търговски марки. По случая е образувано ДП срещужител на гр.Кърджали, който без съгласието на притежателя на изключителното право използвал в търговска дейност марка, обект на това изключително право.

Служители на РУ Кърджали са установили и задържали жител на областния град, извършил през м.януари 2021 г. кражба на 2 раници, сума в размер на 70 лева и 2 мобилни телефонни апарата. 

С постановления на Районна прокуратура, в РУ Кърджали и РУ Момчилград се извършват 2 проверки срещу лица нарушили мерки, издадени против разпространяването на заразна болест "Ковид-19", като не СА спазили 10 дневното  предписание за поставяне под карантина. За подобно деяние, в РУ Джебел е образувано досъдебно производство срещу жител на общината.

 Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини